Felújított PC

Felújított PC

5 remek ajándéktipp kütyümániás nőknek

2018. november 23. - felujitottpc

Ha teljesen tanácstalan vagy, mit vegyél egy 21. századi nőnek ajándékba, mutatunk pár hasznos és stílusos ketyerét, amivel garantáltan megörvendezteted. Válogatásunkban egyaránt találsz filléres kiegészítőket és praktikus műszaki vívmányokat. Az egyetlen korlátot csupán a pénztárcád vastagsága jelentheti.

  1. Kreatív cover vagy telefon tok

Egy nő számára rendkívül fontos a megjelenés, a stílus. Legyen szó akár a saját külleméről, akár a használati tárgyairól. Egy egyedi telefon tok vagy cover érdekessé tudja tenni még a régebbi telefonokat is. Garantáltan feltűnést kelt, valamint emlékezetessé teszi tulajdonosát.

Ár: 600 FT-tól

telefontok.jpg

  1. Valódi bőrből készült kulcstartó USB-s töltő kábellel

Egy aprócska kiegészítő, mely egyszerre szép és felettébb hasznos. Ha az ajándékozott hajlamos otthon felejteni a töltőjét, akkor akár életet is menthet. Retikülre, laptop táskára kapcsolva tetszetős dísz és mindig kéznél van. Számítógépre vagy autóhoz csatlakozatva telefontöltésre szolgál.

Ár: 3000 Ft-tól

kulcstarto2.jpg

  1. Fujifilm Instax Square fényképezőgép

A retró szerelmesei imádni fogják ezt az instant fényképezőgépet, mely azonnal ki is nyomja a kész képet. A mai digitális korban visszaadja a fotózás igazi élményét. El kell vele ugyanis kapni a megfelelő pillanatot, és bónuszként azonnal megkapjuk a fényképet. Így már az előhivatással sem kell bajlódni.

Ár: 37 000 Ft-tól

fuji_instax.jpg

  1. Polaroid Cube+ akciókamera

A mindössze 35 mm-es széles látószögű kamera lehetővé teszi, hogy sportolás közben élőben videózz. Sportolóknak és a szociális média lelkes használóinak kötelező darab. Sisakra, autóra, gördeszkára vagy bármi egyébre könnyen rögzíthető, valamint időjárás- és vízálló.

Ár: 40 000 Ft-tól

polaroid.jpg

  1. Fitbit Versa okosóra

A gumiszíjjal ellátott szuperkönnyű Versa okosóra nemcsak aktivitásmérő, hanem igazi okosóra. Egész nap figyeli viselője aktivitását, beleértve az alvás minőségét is. Sportolás közben méri a pulzusunkat, az elégetett kalóriákat, a megtett távot és a gyorsulást. Praktikus és egyben ízléses.

Ár: 63 000 Ft-tól

fitbit.jpg

A befutók közt szerepelt még egy trendi laptop táska és egy rendkívül hasznos, időt spóroló robotporszívó. A dobozos boron, a Gucci gyertyán és a Bluetooth-szal ellátott fogkefén pedig jót nevettünk. Persze kinek a pap, kinek a papné. Mindenesetre a választásnál mindenképp vegyük figyelembe a megajándékozni kívánt hölgy személyiségét, ízlését és hobbijait. Ezeket szem előtt tartva nem nagyon lőhetünk mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://felujitottpc.blog.hu/api/trackback/id/tr6914389240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása